Food Cluster Thy indleder i starten af 2020 projektet ‘Frisk fisk – fra os i Hanstholm’

Vi er stolte af, at projektet ‘Frisk fisk – fra os i Hanstholm” er kommet på fiskeristyrelsens liste over prioriteret ansøgninger til at modtage tilskud. 

Deltagerne i projektet er Hanstholm Fiskeriforening, Hanstholm Fiskeauktion, Hanstholm Fiskeeksportforening og Food Cluster Thy. 

Projektet har til formål fremme fiskevirksomhederne i Hanstholm med en informationskampagne om fiskeindustrien i Hanstholm. Danske forbrugere har høje krav til deres fødevarer, og derfor skal projektet være med til at fortælle historien om fiskens rejse fra havet, til Hanstholm og til forbrugerens tallerken. Projektet skal fortælle den autentiske historie om Hanstholm, fiskernes bæredygtige teknikker, forarbejdningen og fortælle om medarbejderne i Hanstholm. 

Det bliver et rigtig spændende projekt, som forhåbentlig kan kaste lys over den fantastiske fiskeindustri, der er i Hanstholm.

Kersti Haugan skal lede Food Cluster Thy

Det bliver den 55-årige Kersti Haugan, som skal lede sekretariatet af det nye Food Cluster Thy.

Hun kommer fra en stilling som seniorrådgiver i GEMBA Seafood Consulting A/S, hvor hun har arbejdet med forretningsudvikling, innovation og udviklingsprojekter. Hun har fornylig lavet opgaver for Thisted Kommune i Hanstholm omkring restprodukter og merværdi af fisk, så hun har et vist kendskab til en række fiskeindustrivirksomheder i Hanstholm.

Kersti Haugan stammer fra Norge, men bor i dag i Vejle, men vil i forbindelse med jobbet flytte til Thisted. Hendes faglige baggrund er en uddannelse som Master of Food Science and Technology, en uddannelse indenfor innovation i fødevareindustrien samt ledelsesuddannelsen Mini MBA.

Det var netop hendes mangeårige erfaring og passion for forretningsudvikling og innovation, der gjorde, at hun synes, stillingen som sekretariatsleder for Food Cluster Thy var interessant. “…”