Lille Claus og Store Dragsbæk

Claus Sørensen er ejeren og stifteren af Ismejeriet Thy. Her producerede Claus på ene hånd is til de lokale. Der skete dog pludselig det, at han stødte ind i Dragsbæk direktør Christian Munk, og de faldt i snak. Dette startede et samarbejde, hvor Claus plantebaseret is blev del af Dragsbæks brand, ‘Naturli’. Idag står Dragsbæk for salget, logistikken og markedesføringen imens Claus kan fokusere på at producere og udvikle is. 

Christians færdige fiskeretter

Christian Poul Petersen var i virksomhedspraktik hos Food Cluster Thy. Her arbejdede han med lokale fiskerivirksomheder i Hanstholm om, at udvikle nye friske færdigretter med fisk, som kan sælges i detailforretningerne. Christian fandt nemlig ud af, at såvel færdigretter og fisk er eftertragtet hos danske forbrugere, og så derfor dette som en mulighed for fiskerivirksomhederne i Thy. 

Historien om ThySaft

Tine Dahl er stifteren af PlanThy, og har i sit køkken alene produceret saftevand fra lokale, økologiske bær. Men at stå med produktionen alene hjemme i køkkenet,  blev dog for meget. Derfor startede hun et samarbejde med Thisted Bryghus. Dette gjorde at Tine Dahl nu kan fokusere på at producerer og udvikle saftevand, imens Thisted Bryghus arbejder med salget, distributionen og markedsføringen. 

 

Der er efterfølgende sket det, at hendes succes ikke er gået ubemærket hen, da Jørgen Ole Høgh fra Løgstør er kommet med ind i firmaet. Han skal hjælpe med virksomhedsdelen imens Tine Dahl kan producere saftene i weekenden. Idag har PlanThy skiftet navn til ThySaft, men producerer stadigvæk saftevand på lokale, økologiske bær. 

Kontakt os

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Har du spørgsmål eller andet så ring eller skriv endelig!

Alle felter markeret med * skal udfyldes.