Arrangementer

Vi tilbyder en lang række arrangementer, som løbende bliver offentliggjort. Vi har samlet de fleste her, så du har en idé om, hvad der rør på sig.

Supply Chain Management i fødevareindustrien i Thy

Dato: 25. September kl. 13-16.00

Sted: Thy-Huset, Tilstedvej 73

 

Målgruppe: Ledende medarbejdere i indkøb, produktion, logistik og marketing.

Få inspiration til at håndtere din virksomheds vare- og materialestrømme fra råvarerleverandør til slutbruger på Food Cluster Thys arrangement.

PROGRAM

Ordstyrer: Kersti Haugan, sekretariatsleder Food Cluster Thy

13.00-13.10 Velkommen v/ Kersti Haugan, Food Cluster Thy
13.10-13.40 Food Supply Chain Management:
Aligning Supply Demand Through Information Sharing and Planning
v/ Iskra Dukovska-Popovska, Aalborg Universitet
13.40-14.10 Indkøb af råvarer til fødevareproduktion
v/ Kasper Vestergaard, Indkøbschef Dragsbæk A/S
14.10-14.30 Kaffepause
14.30-15.00 Hvorledes får man hyldeplads i detail?
v/ Morten Jensen, Sortiment- og konceptchef, Min Købmand & Let-køb
15.00-16.00 Er der behov for en ERFA-gruppe om Supply Chain Management?

Tilmeld dig via dette link

Krista Dixen Jensen

+45 5129 8999
krista@thyef.dk

Workshop om miljøvenlig/bioned-brydelig fødevareemballage

Dato: Efteråret 2019

Mere information følger.

Krista Dixen Jensen

+45 5129 8999
krista@thyef.dk

Arrangementer

Vi tilbyder en lang række arrangementer som løbende bliver offentliggjort. Vi har samlet de fleste her, så du har en idé om hvad der rør på sig.

Local Cooking

Dato: 31. August 2019 kl. 10
Sted: Storetorv, Thisted

Local Cooking er en regional restaurantkonkurrence, der skal få flere danske restauranter til at bruge lokale råvarer og samarbejde med lokale landmænd, fiskere og fødevareproducenter. Idéen bag er at give danske spisesteder et stærkere lokalt udtryk og give gastronomien et løft i hele landet. I finalen dyster vinderne af de lokale finaler fra Fyn og Nord-, Midt- og Sønderjylland om at blive landets bedste spisested på lokale råvarer. For første gang har vi, i år, muligheden for at sende en fra Thy Mors med i finalen.
Vinderen går videre til landsfinalen i Local Cooking på Food Festival i Århus den 8. september, hvor man konkurrerer mod regionsvinderne fra henholdsvis Midtjylland, Thy, Syddanmark Vest, Syddanmark Øst og Trekantsområdet
Læs mere her

Pia Lykke Møller Madsen

Tlf. 6064 9060
pia@thyef.dk

Årets ret

Dato: 1. September
Sted: Copenhagen Cooking & Foodfestival

Hanstholm Havn og Thy er sponsor af råvarer ved Årets ret gallamiddagen d. 1. september i København. Årets ret er en prestigefyldt konkurrence, hvor toppen af danske restauranter er udvalgt af De Danske Madanmeldere til at deltage. Konkurrencen finder sted om dagen d. 1. september. Om aftenen kåres vinderen og der uddeles en håndfuld priser. Vi indsamler råvarerne og får disse fragtet til København. På dagen formidler vi i stor stil fisk fra Hanstholm, råvarer fra Thy og Limfjorden i forbindelse med gallamiddagen, hvor 340 gæster har fået billetter. Heriblandt restauratører, kokke, madanmeldere og andre madentusiaster.

 

Pia Lykke Møller Madsen

Tlf. 6064 9060
pia@thyef.dk

Supply Chain Management Food Cluster Thy

Dato: 25. September
Sted: Thy-Huset, Tilstedvej 73

Få inspiration til at håndtere din virksomheds vare- og materialestrømme fra råvarerleverandør til slutbruger på Food Cluster Thys arrangement.
PROGRAM
Ordstyrer: Kersti Haugan, sekretariatsleder Food Cluster Thy
13.00-13.10 Velkommen v/ Kersti Haugan, Food Cluster Thy
13.10-13.40 Food Supply Cain Management:
Aligning Supply Demand Through Information Sharing and Planning
v/ Iskra Dukovska-Popovska, Aalborg Universitet
13.40-14.10 Indkøb af råvarer til fødevareproduktion
v/ Kasper Vestergaard, Indkøbschef Dragsbæk A/S
14.10-14.30 Kaffepause
14.30-15.00 Hvorledes får man hyldeplads i detail?
v/ Morten Jensen, Sortiment- og konceptchef, Min Købmand & Let-køb
15.00-16.00 Er der behov for en ERFA-gruppe om Supply Chain Management?

Tilmeld dig via dette link

Krista Dixen Jensen

+45 5129 8999
krista@thyef.dk

Workshop om miljøvenlig/bioned-brydelig fødevareemballage

Dato: Efteråret 2019

Mere information følger.

Krista Dixen Jensen

+45 5129 8999
krista@thyef.dk